2024 års orkestrar är nu klara!

Den 25–27 juli 2024 marscherar orkestrar från hela världen in på kullerstenarna i Eksjö.

Evenemanget genomförs nu för trettonde gången sedan 1989. Föreställningarna 2022 blev en stor framgång och har ytterligare stärkt evenemanget. Under 2024 blir vi ensamma i Sverige om att erbjuda ett internationellt Tattoo.

Arenan som är placerad mitt i staden, är omgiven av hus med anor från 1500-talet och där kyrkan, stadshotellet och den stolta ryttarstatyn utgör en del av sceneriet.

Sju orkestrar med sammanlagt ca 400 medverkande kommer att uppträda. Kvalitén på föreställningen kommer att överträffa alla tidigare föreställningar. Höjdpunkten på föreställningen är avslutningen där samtliga orkestrar tillsammans framför några välkända stycken under ledning av evenemangets musikaliske ledare Robin Wahl.

Läs mer här om 2024 års medverkande.

Gå tillbaka