Biljetter

Biljetter och presentkort till Eksjö International Tattoo 2020 kan köpas via Nortic.

KLICKA HÄR FÖR ATT KÖPA BILJETTER 

Biljetter finns även att köpa på:

Eksjö Tourist Center på Österlånggatan 31 i Eksjö
Emilkraften på Verdandigatan 5 i Mariannelund
Hotell Högland på Esplanaden 4 i Nässjö
Nässjö Turistcenter på Rådhusgatan 20 i Nässjö

Vid frågor och biljettbokningar till grupper maila bokningar@eksjotattoo.se

Föreställningar:

Torsdag 6 augusti klockan 20.00 (inställd)
Fredag 7 augusti klockan 20.00
Lördag 8 augusti klockan 15.00
Lördag 8 augusti klockan 20.00

På grund av rådande pandemi, har beslut fattats om att ställa in föreställningen den 6 augusti. Läs mer om beslutet. De som har köpt biljetter till torsdagsföreställningen kommer att erbjudas att boka om till annan föreställning eller få biljetten återbetald. Vid frågor om biljetter maila bokningar@eksjotattoo.se

 

Information om fotografering och filmning (GDPR)

Eksjö International Tattoo anlitar en fotograf som har i uppdrag att fotografera och filma föreställningarna. Vissa bilder och filmer kommer att användas på Eksjö International Tattoos webbplats, Facebook-sida och Instagram. Vill du inte vara med på bild eller video i våra kanaler, kan du i samband med ditt besök hämta ut en no photo-badge. Skylten hänger du runt halsen för att visa fotograferna att du inte vill synas på bild eller i film.

Om du av någon anledning inte har haft en no photo-badge på dig under föreställningen, och sedan oönskat finns med på bild i någon av våra kanaler, så kan du i efterhand kontakta stefan.elm@treelm.se och ange vilken bild det handlar om. Bilden plockas då bort.