Biljetter

Biljettförsäljningen inför Eksjö International Tattoo 2022 startar december 2021.

Äldre information:
Till följd av att Eksjö International Tattoo 2020 inte blir av (läs mer om beslutet här), kommer köpta biljetter att återbetalas. Har du köpt biljett via Nortic kommer pengarna att betalas tillbaka till det kort du betalade med när du bokade din biljett. Har du köpt biljett via en återförsäljare får du kontakta dessa för återbetalning.

Läs mer om återbetalning på Nortics webbplats.

Återförsäljare:

Eksjö Tourist Center på Österlånggatan 31 i Eksjö
Emilkraften på Verdandigatan 5 i Mariannelund
Hotell Högland på Esplanaden 4 i Nässjö
Nässjö Turistcenter på Rådhusgatan 20 i Nässjö

För frågor angående biljetter kontakta:
paul.hultberg50@gmail.com

Övriga frågor kontakta:
stefan.elm@treelm.se

Inställda föreställningar:

Torsdag 6 augusti klockan 20.00
Fredag 7 augusti klockan 20.00
Lördag 8 augusti klockan 15.00
Lördag 8 augusti klockan 20.00


Information om fotografering och filmning (GDPR)

Eksjö International Tattoo anlitar en fotograf som har i uppdrag att fotografera och filma föreställningarna. Vissa bilder och filmer kommer att användas på Eksjö International Tattoos webbplats, Facebook-sida och Instagram. Vill du inte vara med på bild eller video i våra kanaler, kan du i samband med ditt besök hämta ut en no photo-badge. Skylten hänger du runt halsen för att visa fotograferna att du inte vill synas på bild eller i film.

Om du av någon anledning inte har haft en no photo-badge på dig under föreställningen, och sedan oönskat finns med på bild i någon av våra kanaler, så kan du i efterhand kontakta stefan.elm@treelm.se och ange vilken bild det handlar om. Bilden plockas då bort.