Nästa tattoo i Eksjö 28–30 juli 2022

Det var med otroligt tunga hjärtan som vi fick meddela att Eksjö International Tattoo 2020 inte blev av. Anledningen var coronavirusets framfart över världen och restriktionerna kring stora folksamlingar. Hälsan och säkerheten, för både orkestrar, personal och publik, var vår högsta prioritet. Det var därför inte möjligt att genomföra Eksjö International Tattoo 2020 på ett säkert sätt.

Vi har dock vägrat att ge upp hoppet om en ljusare framtid och en vardag som återgår till det normala igen. Trots att det inte blev något tattoo 2020, valde vi att inte tänka i termer som ”inställt”. Eksjö International Tattoo 2020 är helt enkelt bara framflyttat! Allt för att du, och alla andra i publiken, ändå ska få ta del av den musikaliska upplevelsen som utlovades.

Vi har därför undersökt möjligheterna att flytta fram Eksjö International Tattoo till 2022, och nu fått ihop alla pusselbitar. Nästa tattoo kommer att genomföras 28–30 juli 2022.

Många av orkestrarna som var kontrakterade till 2020 har meddelat att de gärna kommer 2022. Vi kan därför utlova ett internationellt tattoo av högsta kvalité.

Vi räknar med att starta biljettförsäljningen i december 2021. Så boka datumet och ha koll på webbplatsen och Facebook-sidan för kommande information.

Tills dess – ta hand om dig, tvätta händerna och håll avstånd, så ses vi förhoppningsvis i juli 2022!

För frågor kontakta:
stefan.elm@treelm.se

Gå tillbaka