Inget tattoo i Eksjö 7–8 augusti 2020


Det är med otroligt tunga hjärtan vi meddelar att Eksjö International Tattoo 2020 inte blir av. Detta med anledning av coronavirusets framfart världen över och regeringens beslut om restriktionen kring stora folksamlingar. Hälsan och säkerheten, för både deltagande orkestrar, personal och publik, är vår högsta prioritet. Därför kommer det inte vara möjligt att genomföra Eksjö International Tattoo på ett säkert sätt.

Besökarna är det viktigaste vi har och alla som sitter i publiken är det som betyder allra mest för oss. Det är för er vi jobbar – allt för att få ihop en minnesvärd kväll – att få se er glädje och entusiasm växa under kvällens gång och fullkomligt explodera till den traditionella finalen i slutet av föreställningen.

Vi vägrar dock att ge upp hoppet om en ljusare framtid och en vardag som återigen går tillbaka till det normala. Så även om det inte blir något tattoo i år, har vi valt att inte tänka i termer som ”inställt”. Eksjö International Tattoo 2020 är helt enkelt inte inställt – det är bara framflyttat till sommaren 2021 eller 2022!

Vi känner och lider med vår publik, men också med alla som skulle ha jobbat med detta. Vi lider med hotellen, restaurangerna, campingarna och bussarrangörerna. De skulle alla fått välbehövliga gäster och intäkter till sina verksamheter i dessa tuffa tider.

Sedan någon vecka tillbaka har vi parallellt undersökt möjligheten att flytta fram Eksjö International Tattoo till ett genomförande 2021 eller 2022. Allt för att du, och alla andra i publiken, ändå ska få ta del av den musikaliska upplevelse som utlovats. Vi har i dagsläget inte fått ihop alla pusselbitar, men hoppas på att återkomma med besked i september. Vi har dock beslutat att återbetala entréavgiften. Har du köpt biljett via Nortic kommer pengarna att betalas tillbaka till det kort du betalade med när du bokade din biljett. Har du köpt biljett via våra återförsäljare får du kontakta dessa för återbetalning.

Idag ber vi om förståelse och kanske lite extra tålamod. Den här sommaren kommer inte bli precis så som du hade tänkt dig – och det blir garanterat inte som vi hade tänkt oss heller – den kommer att bli annorlunda. Vi jobbar dock för att du ska kunna njuta av ett tattoo i Eksjö igen i framtiden. Så det här är inget ”farväl”. Det här är ”på återseende”. Vi lovar att vi kommer tillbaka och förhoppningsvis med dig i publiken även då!

Tills dess – ta hand om dig, tvätta händerna och håll avstånd, så ses vi förhoppningsvis igen!

För frågor angående biljetter kontakta:
paul.hultberg50@gmail.com

Övriga frågor kontakta:
stefan.elm@treelm.se

Gå tillbaka