Musikalartisten Philip Jalmelid kommer till Eksjö International Tattoo

Musikalartisten Philip Jalmelid

Nu är det klart att musikalartisten och huvudrollsinnehavaren i ”Så som i Himmelen” Philip Jalmelid kommer till Eksjö International Tattoo den 7-8 augusti 2020!

Biljettförsäljningen inför Eksjö International Tattoo 2020 har nu kommit igång ordentligt och planeringen för att skapa en show i toppklass fortsätter.

– Vi strävar efter att boka såväl nationella som internationella orkestrar av olika slag som håller hög kvalité. Totalt kommer föreställningen att ha sju olika orkestrar och en soloartist. När det gäller soloartist har målsättningen varit att boka en kunnig och känd musikalartist, vilket vi nu har lyckats med. Vi är mycket glada över denna bokning, förklarar Thore Bäckman, produktionsansvarig för Eksjö International Tattoo.

Philip Jalmelid är en svensk musikalartist, sångare och skådespelare född på Gotland. Han upptäcktes när han som 20-åring vann en gotländsk amatörtävling genom att framföra Tommy Körbergs paradnummer ”Anthem” ur Chess. Philip är utbildad vid Kulturamas musikalutbildning i Stockholm och Teaterhögskolan i Göteborg. Han har medverkat i flera kända musikaler. Känd för den breda allmänheten blev han genom huvudrollen i den framgångsrika musikalen ”Så som i himmelen ”. Musikalen som hade premiär på Oscarsteatern i Stockholm 2018 visas fortfarande inför fullsatta salonger.

Utöver Eksjö International Tattoos föreställningar planeras det för konserter på olika platser i Eksjö kommun och för stadsmarscher i Eksjö och grannstäderna på Höglandet, under hela första veckan i augusti 2020.

Vid Eksjö International Tattoo den 7–8 augusti 2020 kommer det att finnas 2 500 platser vid varje föreställning, och det kommer att genomföras totalt tre föreställningar.

Fredag 7 augusti klockan 20.00
Lördag 8 augusti klockan 15.00
Lördag 8 augusti klockan 20.00

Köp biljetter redan idag för att säkra önskad plats och föreställning! Biljetter köps via Nortic eller på Eksjö Tourist Center, Nässjö Turistbyrå, Hotell Högland och Emilkraften i Mariannelund.

Gå tillbaka