Biljettsläpp för Eksjö International Tattoo 2018!

Den 9-11 augusti genomför Eksjö sitt tolfte Tattoo och nu har biljettförsäljningen påbörjats. I samband med detta har föreningen bakom Eksjö International Tattoo också lanserat en ny och modernare webbplats med information om evenemanget och organisationen bakom.
Den 9-11 augusti 2018 förvandlas Stora Torget i Eksjö till arena. Stadens kyrka, ryttarstatyn och trästaden bildar traditionsenligt karaktäristisk kuliss åt unika musikupplevelser som inte lämnar någon oberörd. Det blir det tolfte tattooet som genomförs i Eksjö.

Planeringen av årets Tattoo har pågått en längre tid och nu har biljetterna släppts till evenemanget. Biljetterna bokas i första hand via Nortic och en länk till biljettbokningen finns under ”BILJETTER” på den här sajten.
– Under hösten har många gruppresearrangörer och privatpersoner hört av sig för att vilja boka biljetter vilket är väldigt roligt, menar Thomas Samuelsson som leder arbetet med att organisera Eksjö International Tattoo 2018.

Föreställningar:
Torsdag 9 augusti kl. 20.00
Fredag 10 augusti kl. 20.00
Lördag 11 augusti kl. 15.00
Lördag 11 augusti kl. 20.00

Gå tillbaka